Dag 04 - En person som betyder mycket för mig

 
Även fast vi inte träffas eller pratar lika mycket som för ett år sedan. Så betyder My fortfarande otroligt mycket för mig. Vi kan nog ha den knäppaste vänskapen någonsin. Men det passar för oss, och jag är otroligt glad att jag får ha en så underbar tjej som My i mitt liv. 
 

Men nu ska allting skrivas om, du springer inte mer.

 
 
Ligger nu i sängen, och hade tänkt sova alldels strax. Ska upp tidigt imorgon och hinna jobba lite administrativt innan glassbaren kommer till Smedjan. Jag ville bara tipsa om denna låt. Jag har verkligen fastnat för den, jag tycker att den är så otroligt bra, både melodin och texten. Det är väldigt sällan som jag fastnar för svenska låtar, men denna kan inte ens beskriva med ord hur bra den är. Lyssna, ni kommer inte att ångra er! 

När man tänker tillbaka på vissa saker och verkligen saknar det.

Ibland kan jag tänka på när jag bodde i gällivare och gick i nian, och verkligen sakna det! Inte så att jag saknar typ min klass jag hade då. För det gör jag verkligen inte, har kontakt med några få idag, och det räcker. Utan jag saknar grejerna som jag gjorde. Till exempel resan jag och en tjej gjorde till Strängnäs, det är lätt en av de roligaste grejerna jag har gjort. Eller tjejgruppen som jag var med i, jobbade på stacken då några dagar i veckan för att få råd med att åka till Göteborg en helg. Eller när vi med min kör åkte till Fagervik och hade sjukt roligt tillsammans. 
 
Idag började jag tänka på det, och började tänka på en speciell tjej som jag ungicks mycket med då. Och började toksakna henne. Har inte träffat henne på svin länge och har inte haft kontakt med henne heller för den delen. Och jag vet som inte riktigt vad jag ska göra åt det? Kontakta henne? Eller bara låta det vara. 

Nu nalkas våren har ingen att gå med. Och du gör precis som du vill.

 
Oj, vilken dag jag har haft idag! Har hunnit med svin mycket jobb. Skulle ju egentligen vara ledig. Men har gjort så mycket roligt jobb idag, så det gjorde absolut inget alls! Har tagit in en ny kille att börja jobba, jag har fixat lite med scheman och så har jag fyllt Friends utebar. 
 
Jag hann även träffa denna lilla tjej på bilden ett tag. Hon är hur söt som helst! Jag har blivit helt barntokig. Men som tur är så har jag massa bebisar i min omgivning just nu, så när jag blir sugen kan jag låna en ett tag. Dock är det jätte svårt att lämna tillbaka dom, men man måste ju. 
 
Det blev alltså inget städande i lägenheten idag. Men ska iaf försöka bära upp lite saker till mitt förråd så att jag får bort lite saker. Men jag har iallafall fått en bokhylla OCH en byrå av några jag känner, och det är så tacksamt jag blev jätte glad när jag fick dom. Och det kommer nog att bli svin snyggt i lägenheten med dom också. Så när jag har fått de på plats så kommer jag att kunna fixa här så otroligt mycket bättre. Så nu behöver jag typ bara en ny säng och ett skrivbord. 
 

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Fyra bilder som gör mig glad alltså. Här kommer dom, med en kort beskrivning under. Om just varför dom gör mig glad.
 
 
AYJO. Detta är alltså AYJO. Och detta kan göra mig så otroligt glad ibland. Som den gången vi var i Skottland, eller när vi vann SM. Att få vara med i AYJO känner jag är en ära. Och jag hoppas att den som tar över min plats till hösten kommer att känna exakt samma som mig. 
 
 
När jag tänker tillbaka till studenten blir jag glad. Men grejen som gör mig mest glad när jag ser denna bild är att jag har slutat röka. Då kunde jag röka hur mycket som helst. Och det gjorde mig inte ett piss. Jag tänkte inte på hur dåligt det var för mina lungor som jag under 11 års tid har tränat upp för att kunna spela och använda luften i mina lungor på rätt sätt. Så jag blir riktigt glad när jag ser denna bild, bara för att det är inte jag något mer. 
 
 
Denna bild gör mig så otroligt glad. Främst över att Josefine är med. Hon tog alltså ledigt från jobbet för att komma ner till mig i Luleå och hjälpa mig med min flytt. Och den att vi faktikst bar sängen genom stan är ju riktigt roligt. 
 
 
Robin Stjernberg konserten. Kan ha varit det bästa jag har varit med om. Jag var där med Angelica och vi hade skit jävla roligt. Vi sjöng och skrek högst av alla, och dansade nästan omkull alla små barn. Men jag tycker verkligen om Robins musik. Det är bland det bästa jag har hört, och jag kan relatera på något sätt till nästan alla låtarna. Så denna bild gör mig så otroligt glad. 
 
 

While you dance with death tonight will you think of me?

 
Godkväll på er. Nu blir det att slå igång en bra film, lägga mig på spikmattan och förhoppningsvis ska jag väl somna på ett litet tag.
 
Imorgon är det en ny dag och nya tag. Har väl egentligen inte alls så mycket planerat. Ska fixa klart i lägenheten, boka en tvättid och så ska jag på ett möte med Tommy från SIA glass, bara för att checka så att allt är klart inför fredag när jag öppnar glassbaren. Ska väl även försöka göra bort lite administrativt arbete för fiken. Så att allt är som det ska där också. 
 
Funderar även på om jag ska ta och inviga mitt nya kök genom att baka något smaskigt. Vad vet jag inte än, men det blir nog bra vad det än blir. 
 

När jag är som allra lyckligast.

 
När jag står på scen och får uttrycka mig, det är då som jag är allra lyckligast. Att få sjunga eller spela tillsammans med fina vänner och ha skit jävla kul samtidigt som man gör det. Denna spelning som vi hade här vart kortet är taget är nog den bästa spelning som vi har haft tillsammans med Acoustic maniacs. När jag blev förfrågad om att bli en av medlemarna i acoustic maniacs var jag väl egentligen ganska tveksam. Var jag verkligen nog bra. Men det var jag. Och att få sjunga låtar som jag kan relatera till och som passar min väldigt speciella röst, det är då det är som roligast. 
 
Utan musiken hade jag nog inte varit den person jag är idag. Musik är det mitt liv kretsar runt. Jag lyssnar nästan alltid på musik, gör jag inte det så sjunger jag själv. 
 
Det går inte en sekund utan att jag önskar att du ska dyka upp så där som i en film. Att du trots allt ska rädda mig och vara min prins
 
 - Sanna Falk. 
 

Inredning - en passion i mitt liv.

 
 
 
Efter att jag fick klartecken om att jag skulle få lägenheten så har jag blivit helt besatt av inredning. Jag älskar inredning och kolla på fina bilder av hur andra har gjort  sina hem. Jag önskar verkligen att min lägenhet var helt vit, det hade varit så mycket enklare att inreda då. Men det blir verkligen en lite utmaning nu. Jag längtar tills jag får alla mina grejer så jag verkligen kan börja inreda på riktigt. Nu är det som mest att få upp allt så bra som drt går så att jag kan bo här. Men jag kommer till sommaren under min semester att inreda på ett mycket bättre och finare sätt, och förhoppnignsvis tapetsera helt vitt i hela lägenheten. 
 
Jag vet exakt hur jag vill ha det. Det ska vara stilrent men ändå mysigt. Och så massa fina prydnader som gör det hemtrevligt. 
 
Imorgon hade jag tänkt gå och köpa lite blommor. Jag är egentligen kass med blommor, men det kändes som att det skulle bli jätte fint i mitt kök med lite färg, och förhoppningsvis så dofar det gott också. 
 
Imorgon är jag förhoppningsvis ledig. Så då ska jag försöka att få bort de mesta kartonger som är kvar och städa upp här lite då jag har små saker överallt. Så nu ska jag försöka få ordning på allt så att det verkligen blir fint. 
 

Milstolpar.

Jag är ju just nu i den åldern vart man passerar milstolpe efter milstolpe. Och på bara några månader har jag passerat några. Som jag känner att jag skulle vilja dela med mig av. 
 
Mitt första heltids arbete
 
För inte alls längesedan fick jag mitt första heltids jobb. Jag fick alltså heltid på Bo´s, vilket har gett mig så mycket möjligheter. Jag är så glad över den chansen som jag har fått. Och jag älskar att gå ner till jobbet på dagarna och sedan gå därifrån på kvällen och veta att jag har gjort ett bra jobb. Det allra bästa är väl att jag inte jobbar helger heller. Egentligen har jag inget emot att jobba helger, jag kan tycka att det är jätte roligt ibland det är alltid mycket och göra och man träffar alltid en massa nya människor. Men det är väldigt skönt att kunna planera och göra saker på helgerna när ens vänner också är lediga. 
 
Mitt första chefstjänst
 
Nog för att bara varade några månader men endå. Det är super kul att ha fått den chansen att visa vad jag går för och vad jag kan. Jag känner att jag har verkligen bevisat att man måste inte vara över 30 och ha lång erfarenhet för att kunna arbeta som chef. Jag är 19 år gammal, och har enligt alla skött det super bra. 
 
Min alldeles egna lägenhet
 
Jag har då som ni vet alldeles nyss fått min första lägenhet. Och det är ju typ det bästa hittils. Jag känner mig så befriad. Att få göra vad jag vill, när jag vill det utan att någon ska bry sig. Nu är det verkligen JAG som bestämmer. Jag bestämmer vart jag vill ha min soffa, bestämmer när jag vill äta och vad jag vill äta. Visst det är ett jävligt stort ansvar och det kostar väldigt mycket pengar. Men vad fan. Det är värt det. Jag kommer nog aldrig vilja flytta hem igen, och det kommer jag förhoppningsvis aldrig att göra heller för den delen. 

Dag 02 - En nytagen bild

 
 
En nytagen bild. Denna är väl hyfsat nytagen. Tog den förra veckan innan vi hade konsert med AYJO på kulturens hus. 
 

Storgatan 40A

 
Och där har ni adressen till min alldeles egna lägenhet. Jag flyttade hit i lördags och känner mig redan som hemma i denna lägenhet på stras under 50m2. 
 
I lördags gick alltså flyttlasset. Och verkligen gick, vi har sprungit mellan lägenheterna med sängar, soffor och bord bara för att det skulle bli lättare än att hålla på och tjaffsa med släp. Ni kan ju tänka er hur folk kollade när man gick bärandes med en säng på storgatan. Som tur var hade jag min bästa vän här för att hjälpa mig med allt som flytt heter. 
 
Det enda jobbiga är att detta var ju morfars lägenhet. Det står fortfarande hans namn på dörren, och det gör mig påmind om att han inte finns nå mer varje gång jag låser upp dörren. Men tyvärr är det smällar som man får ta om man vill ha en lägenhet i Luleå, och speciellt mitt i stan. 
 
 
Idag var det egentligen min lediga dag. Men har varit på jobbet från 07.30 för att hinna med massa grejer som att beställa all glass och lite sånt. På fredag kommer alltså glassbaren äntligen upp. Jag har längtat så mycket, och det har varit så roligt att få vara med från början med att planera, göra scheman, bestämma vilka glassar vi ska ha och allt sånt. 
 
Idag fick jag även igång internet i lägenheten, så nu kommer det förhoppningsvis att bli en massa bloggande. 
 
PUSS&KRAM

RSS 2.0