Inte bara arbetskollegor, utan även vänner.

 
Jag älskar mitt jobb, jag älskar oftast det jag gör och jag älskar mina arbetskollegor. Men dessa flickor är inte bara mina arbetskollegor, utan de är även mina vänner, och det är det som är det bästa. Jag tycker faktikst att det är viktigt att man kan vara vänner inte bara på jobbet, men även utanför och det är vi. Vi har jätte roltigt tillsammans, vi kan prata med varandra om vi behöver. Och detta är väldigt viktigt när man jobbar så nära med varandra, jag spenderar ju faktikst nästan varje dag med dessa personer. 
 
Mina jobb som jag har (Börje Olssons och Restaurang Luleå) har båda gett mig så mycket. Börje Olssons gav mig det självförtroendet jag behövde för att kunna klara av arbetslivet, medans Restaurang Luleå gav mig ännu mer. Jag har lärt mig att kunna agera snabbt i vissa situationer, jag har lärt mig att ibland är det kanske jag som måste ta beslut och inte kunna vänta på att någon annan ska kunna ta det åt mig. Jag har lärt mig att ibland är det inte så lätt som man alltid tror, jag har lärt mig att göra så mycket saker. Och jag är så otroligt tacksam för Mona som gav mig chansen att börja jobba på Bos hon som gav mig en tjänst och ett ansvar och hon gav mig sin tillit. Sedan Kajsa, som tror på mig på samma sätt som Mona gjorde. Att kunna ha sina chefer som mer än chefer är också underbart att kunna prata privata saker med dom, att kunna skratta om saker som man har gjort och ha riktigt roligt tillsammans. Tomas är jag jävligt glad över att ha träffat (chef Restaurang Luleå) han har gett mig så mycket. Han gav mig chansen från att aldrig ha serverat i mitt liv från att jobba på Luleås finaste restaurang, att få jobba med fin serveringar är så jävla roligt. Det är ett jävligt tufft jobb, men man har så roligt så att det är värt det. 
 
Sen är jag tacksam över mina arbetskollegor! Dom bryr sig verkligen om mig. Dom hjälper mig så jag kan klara av mina båda jobb. Dom hjälper mig att inse att jag är inte mer än människa, och det är vi alla. 
 

RSS 2.0