Why you gonna be so rude?



I måndags var jag ledig. Sprang in och äntligen skaffade mig nya glasögon. Och sämre syn hade jag fått också. Så det blev ett par pilotisar, samt samma båge till ett par solglasögon. Så nu längtar jag bara tills dom kommer. Tror dock att det kommer bli väldigt jobbigt med ny styrka på glaset. Men man vänjer väl sig. 

Sedan hoppade jag på bussen till Piteå och havsbadet, träffade gamla vänner och hade riktig trevligt. 

På tisdag blev det sol och vad för hela slanten och det var så himla skönt. 

Nu är det bara åtta dagar kvar till semester. TAGGA!!! 

All of me, loves all of you.



Jag lovade mig själv att det inte skulle bli som sist. Men vem fan försöker jag lura? 

I think I am falling for him.

Bodymodification




Olivia Smile.



"Olivia smile" kan vara meningen som jag har fått höra allra mest denna vecka.  Just nu är jag så slut körd att jag orkar inte att leva mitt liv. Jag kliver upp, går på jobbet, kommer hem kikar lite tv och sen går jag och lägger mig. Det är inget liv. Jag känner att jag ger allt jag bara kan hela tiden, och just nu får jag inget tillbaka. Jag älskar mitt jobb över allt annat. Och hade det inte varit för mitt jobb vet jag ärligt inte vart jag stått idag. 

Det skönaste just nu är att jag har vänner som verkligen bryr sig. Sliter med mig på grejer som träning, middagar osv. Är så tacksam över det. 



Om endast 15 dagar åker jag nu. Biljetter och hotell är bokat. Kattvakt är fixat och semestern har jag redan. Jag längtar, åh vad jag längtar. 

You don´t have to try so hard.

 
Jag lovade mig själv att när jag flyttar till min egen lägenhet och har skaffat internet så ska jag börja fota och blogga igen. Jag har snart bott här i tre månader, och det blir inte så jävla mycket bloggande. 
 
Jag kan inte riktigt hitta inspirationen till att göra det. Dessutom har jag verkligen inte tiden. Jag jobbar allt som oftast 9-19.30 varje dag. Vilket betyder att jag kliver upp, går och jobbar, går hem och sen går jag och lägger mig efter någon timme. 
 
Känner just nu lite så här att vänner vad är det? Jag umgås inte med någon förutom dom jag jobbar med, och då är det så jävla skönt att jag faktikst är vän privat med dom flesta som jag jobbar med. Och dom har verkligen fått stå ut med mer saker än mina "vanliga" vänner, t ex mitt dåliga morgonhumör, mitt humör när jag inte ätit, mina dagar när jag inte orkar något, mina dagar när jag springer omkring som en kanin och gör precis allt. 
 
Men  i helg blev det iaf lite kalasande. Jag jobbade dock hela veckan, så att det blev att ta det lugnt. Men igår så spelade jag på Chokladhjulet och vann faktikst en sån där stor grej. Det jag är mest chockad över är att det har varit tivoli i stan sen i onsdags och jag har inte åkt någon karusell överhuvudtaget! 
 
 
Har också passat på när jag har jobbat i kallskänken och slutat tidigt att spendera lite tid med mina gamla vänner från gymnasiet. Och det har jag verkligen behövt. Har varit så himla kul att prata om allt och inget och skratta om gamla saker som hänt tidigare i våra liv. Typ i torsdags blev det en middag med Calle.För att sedan kika på Luleås bästa band efter det med några arbetskamrater. Sen vare bara att gå hem och sova då man började 07.00 dagen efter. 
 
 
 
Nu ska jag sluta och snacka en jävla massa goja här! 

RSS 2.0