What can you do when your good isn't good enaugh



Sometimes I can't stop thinking, do you ever think of me? 

You shoot me down. But I won't fall.



Ja, jag jobbar som ett Psyk just nu. Jag har varken fritid eller ork att göra något. Men snart är det över. 

Jag tog iaf tag i mitt liv förra veckan och gjorde massa roliga saker fast jag jobbade. Jag tog tag i livet och umgicks med lite arbetskollegor som jag vanligtvist inte brukar vara med. Hanna som är på bilden och Terese min närmsta kollega typ. 

Jag och Tess tog och hade lite glöggmys och pratade på om allt möjligt i ett antal timmar. Sånt älskar jag! Att bara kunna sitta och prata med någon i timmar. 

Medans jag och Hanna hittade på lite hyss. Vi började med att kolla Frozen, och menade vi kollade pimpade vi till oss och stack på Allstar för att träffa Paow och Smaijl.  
 
Så gick från detta 



Till detta på bara typ 40 min. 


Sedan i söndags hade vi julmys med jobbet, vart det var lite tävlingar och delades ut lite julklappar. Jag fick då ett presentkort på Bistro Norrland. Och det ser jag verkligen fram emot, har aldrig ätit där och det ska tydligen vara sjukt bra mat. 


Just nu ligger jag bara i sängen och ska väl sova snart för att jobba ännu mer imorgon. Dock bara ett kort pass, typ 6 timmar eller något sånt. Sen äre helg!! Ba skoja. Jobbar helgen också. Köpte lite nytt smink och håller på att tok-öva för att kunna sminka mig fint. Det om något är jag sjukt kass på, önskar verkligen att jag kunde bli bättre på det. 


En liten test. Helt ok, men inte helt nöjd. Speciellt för att jag inte riktigt fick till ombren på läpparna, dock syntes det bättre i verkligheten. 

But I get up.




So true.




Sticks and Stones may break my bones.



Hej alla glada! Sorry att jag inte skrivit på ett tag. Men det har varit så himla mycket jobb på senaste tiden, så jag har inte haft orken helt enkelt. Men så kan det ju vara ibland. 

Idag har jag då jobbat, och idag är en lite speciell dag. Då det är på pricken en månad tills jag jobbar mitt sista pass på Börje Olssons som heltidsanställd. Känns bra, men ändå lite synd. Så idag har jag börjat lära upp en ny. En av dom då som ska ersätta mig. Känns jävligt konstigt faktiskt. Men detta är väl livet? Det finns väl inte en jävel som jobbar hela livet på samma jobb? Eller? 


I fredags så var jag på personalfest med Servicebolaget. Och det var så himla roligt!! Alla var super trevliga och snälla och jag längtar verkligen tills när jag får träffa dom igen! När jag väl var där fick jag se mitt nya KONTOR!!! Som jag dock delar med en annan. Men ändå!! Jag har ett kontor! Ett eget skrivbord och allt sånt! Det om något känns jävligt coolt! Speciellt med min nya mailadress som jag har! Blir helt exalterad av att bara tänka på det! Sååå glad!! 

Nä, nu ska jag göra något vettigt! Ha det bra! 

Nu är det jul, här i mitt hus.



Har äntligen börjar julpynta. Är helt färdig i köket. Så nu är det endast rummet kvar då. Vet inte riktigt hur jag ska göra det här, men det ska väl gå och lösa på något sätt, typ nya gardiner och så. 


Igår var det onsdag och idag var jag ledig. Vilket slutade med att jag, Calle och Jocke drog på en onsdagsjanne på Studentkrogen Stuk igår. Och fy vad jag hade roligt! Träffade massa roliga människor och satt och pratade med folk typ hela kvällen om allt från musik till tatueringar. 


Idag mådde man väl inte lika bra. Men det var ändå värt det. 

Det jävlart fulaste och pinsammaste idag då. Jag bakis och jävlig ligger i sängen och kollar på tv. Och det ringer på dörren, tror då att det var mamma som tidigare varit hos mig, så jag tar på mig morgonrocken och går och öppnar dörren. När jag då öppnar dörren så står där en svin snygg kille från diös som skulle laga min duschkabin. Just My luck! 


Nä, nu blir det att sova sig lite. Många planer imorgon. Jobb några timmar, kaffe med Pia och efter det blir det julfest med Servicebolaget! Ska alltså få träffa mina nya kollegor för första gången och det känns så jävla roligt! 

RSS 2.0