Jag har ju världens viktigaste jobb.

 
Jag brukar skämta och säga att jag har världens viktigaste jobb. Men vad gör jag då, kanske ni funderar? Jo, jag jobbar kort och gott som kaffetekniker. Det är alltså jag som ser till att eran kaffemaskin på jobbet är hel, ren och har dom ingredienserna som behövs i den. Och när jag väl har berättat åt folk vad jag gör på jobbet brukar de flesta säga. Ja, du har fan världens viktigaste jobb för om man inte får i sig något kaffe kan man ju inte jobba.  
 
Men min arbetsplats då? Det består ju inte bara av kaffedelen. Kaffedelen är väl den minsta delen på firman. Då det bara är jag och en kille till. Servicebolaget Nord AB är mest känd för sin storköksservice. Vi säljer, installerar och reparerar alltså grejer till storkök. Men det är även mycket mer än det. Vi säljer mycket kök till privatpersoner, men även tvättstugor osv. 
 
Sedan har vi även en butik. Elkedjan ute på midgårdsvägen. Och där har vi väl typ allt. Känner du någonsin att du behöver något hem, typ en lampa, tvättmaskin, diskmaskin, kaffemaskin, kaffe eller kanske en tandborste. Kom dit och hälsa på våra supertrevliga och duktiga säljare. 
 
Vi har också tillexempel alla härliga Gällivarebor gjort köket på Asas nya Hotell. Vi har haft killar där flera veckor och flera vändor där och jobbat. En av dåvarande killarna på kaffesidan var där en vecka och nyfiken som jag är var jag tvungen att fråga vad han gjorde där. Som svar fick jag "Det viktigaste på hela stället, jag har fixat fram ölen". 
 
 
 

Life is to short to even care at all.

 
Att sjunga gör mig så otroligt lycklig. Jag älskar att förmedla mina känslor via text och sång. Jag älskar att hitta dom här låtarna som verkligen beskriver mig och hur jag känner mig. Hade jag inte kunnat sjunga vet jag inte vad jag hade gjort. 
 
Men jag har ju fått öva som en galning. Ibland käns det som att jag för öva snäppet mer än alla andra för att ha kunnat bli bra. Vissa föds med den talangen, men det har verkligen inte jag gjort. Jag har kämpat som en jävla galning för att lära mig. 
 

Försöker förklara, jag försöker berätta, hur du lyfter mig får en tung man att lätta.

 
 
Idag har jag legat hemma med feber. Är det bara jag som får total ångest av att inte vara på jobbet? Jag hatar verkligen att inte vara på jobbet. Men det är väl pga mitt kontrollbehov som jag tyvärr har. Har legat och sovit istortsett hela dagen, men det var nog väl behövt. Har missat mycket sömn den senaste tiden. 
 
 
Köpte mig äntligen mina JC Spikes här när skattepengarna hade kommit, och jag är så troligt nöjd, dem är riktigt sköna att gå i, och man går utan problem en hel kväll i dem. Inte för att glömma att dom är skit snygga, och gör verkligen vilken outfit som helst mycket finare. De kostade 1100 kr, men det var dem verkigen värda. 
 
 
 
För två veckor sedan var det MSM i Gällivare och då fick jag köra bil iklädd som en riktig femtio-tals-tjej. Min kära kusin hjälpte mig med håret och det blev en riktig hit. Hur många som helst ville fota mig bredvid bilen, som förövrigt också var skit snygg. Men detta var nog första och sista gången som jag körde denna kväll. Det vart verkligen totalt kaos. 
 
 
 
 

Jag ger allt. Jag ger aldrig någonsin upp.



Igår fick jag se henne live igen. Lyckan under den timmen är obeskrivligt. Hon är så jävla bra, och hennes låtar betyder så jävla mycket för mig. 


Var även och kikade på dessa killar. Så jävla duktiga! Deras låtar! Oh My God! Känner igen mig och kan verkligen relatera till deras musik. Och så jävla bra live! 


Tog även en tur i denna. Under de fem minuter som dom kör, försvinner verkligen allt. Jag glömmer alla mina problem, alla mina måsten och allt som hänt. Jag hade bokstavligen kunna bo i den. Och min högsta önskan är att få jobba på den. 



Jag är mot mobbning!



Just nu snurrar denna bild på Facebook, och man uppmanas att dela denna om man är mot mobbning. Jag tvekade fan inte ens en sekund! Jag är så jävla emot mobbning. 

Mobbning förstör inte bara din barndom, det förstör även din ungdom och ditt vuxna liv. Ärren kommer alltid att finnas kvar och dom kommer alltid att fucka upp dig. 

Min största önskan är att barn/ungdomar/vuxna skulle förstå det. Mobbning är inte okej! 


Are you strong enough to rise up when you fall
Have you hurt enough when you’re scarred from it all
Never forget to let your fire shine
Deep in your heart you know you’ll find
that you’re strong enough to go far
Carrying the scars



But you don't see me standing here.



Nu händer det grejer i mitt liv. Jag håller på att bli galen. Är så less, glad, arg och ledsen samtidigt. Oftast känner jag lite så här att jag vill stänga in mig i ett mörkt rum och stanna där tills jag vill komma ut. 

Jag älskar mitt jobb. Jobbet har alltid varit en undanflykt för mig. Eller det är en undanflykt för mig, och varför? Jo för att dom känner inte mig. Eller jo, klart att dom känner mig. Men det finns endast två stycken som jag verkligen öppnat mig för där. Så just nu är jag så jävla glad över att ha det jobbet. Att bara kunna gå dit göra mitt och sen skrika ut när jag väl kommer hem. På mitt förra jobb sabbade jag allt totalt. För där fick alla veta. Vilket gjorde att de flesta behandlade mig som att jag skulle gå sönder. Men något som är sönder är redan sönder. 


Förra veckan var jag lycklig. För då fanns en person i mitt liv. Men nu är den borta och lär väl komma tillbaka igen om en vecka eller så. 


Befinner mig just nu i Gällivare. Det är verkligen en stad som ger mig ångest så fort jag kommer in i den, och har det fram tills jag är hemma i Luleå igen. Jag satt på trappen idag och funderade över hur jävla många gånger jag suttit och gråtit på just den där jävla trappan. Funderade över vem jag tidigare var, och vem jag är idag. Och önskade att jag kunde gå till mitt fjortonåriga jag och säga "om två år bor du inte kvar här. Om två år har du inte kvar dina vänner. Om två år kommer allt bli bättre. Du kommer bo i en bra stad, du kommer få så många nya fina vänner, du kommer få ditt hjärta krossat, igen och igen. Men en dag kommer du att hitta honom, som också kommer göra dig ledsen en dag, men just för stunden gör han dig jävligt lycklig och för det mår du bra. Och du kommer vara en stark människa, du kommer att vara en bra människa, du kommer känna dig behövd och älskad"

Du får göra vad du vill. Bara det är på mina villkor. 

I´m rignt over here. Wy can´t you see me?

 
The lights go on, the music dies. But you don´t see me standing here. I just came to say goodbye. 
 
 
När en låt verkligen kan säga allt. När jag hörde denna version av låten var jag bara tvungen att göra en cover av den. För jag kan verkigen känna igen mig själv i vartenda ord. 

RSS 2.0