Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Hade tänkt börja med en sån här lista igen bara för att det ska bli lite aktivitet på denna blogg. 
 
Jag läser sällan bloggar. Jag följer några på bloglovin, men blir oftast att jag inte läser iallafall. Så ni får jätte gärna komma med förslag på bloggar, eller skriva er egen blogg i kommentarsfältet så jag kan börja läsa bloggar igen. 

Sjukt tråkigt att var sjuk.

Idag blev det att stanna hemma från jobbet då jag inte riktigt kände mig helt hundra för att börja hålla på med mat. Men mår så mycket bättre nu på kvällen så det blir jobb imorgon som tur är, men det blir bara en kortis då vi inte har öppet så länge. 
 
Mamma min kom hem tidigt idag så vi hoppade i bilen och körde till storheden och handlade en massa till min nya lägenhet. Det blev saker som massa mattor, diskställ, en router och lite städgrejer. Älskar mattorna jag har köpt, dem är jätte fina och man ser verkligen att det är Olivia mattor. 
 
På fredag kommer min älskade vän Josefine som ska hjälpa mig med min flytt som kommer att ske på fredag eller lördag. Nu börjar jag verkligen bli nervös. Nu flyttar jag hemifrån och kommer fan inte tillbaka. Men det känns ändå bra, och det bästa med det hela är att min bästa vän kommer att vara med mig första natten.
 
Kollade även på nya husdjur. Jag kommer ju självklart att ha med mig min fågel, hon är det bästa jag har. Men en fågel är inte så jävla kelig av sig, så jag funderar på att skaffa mig ett litet marsvin eller en kattunge. Men får se hur det är med tiden, jag har nog kanske inte riktigt tid för det. Jacko kan vara själv länge och är inte alls så tidskrävande, räcker att man är hemma och visslar med henne så är hon glad. 
 
Nä, men nu är det dags att hoppa i en dusch så ska jag föra mig vidare mot drömmarnas värld. 
 
 

En sån här rolig lista.

 
 

Tio fakta:

1. Hemstad/ort: Luleå
2. Hårfärg: Blond
3. Längd: 165 cm 
4. Frisyr: Lite längre uppklipps page. 
5. Ögonfärg: Bruna
6. Skostorlek: 38
7. Humör: Trött, sliten och sjuk. 
9. Civilstatus: Singel
10. Vänster- eller högerhänt:Högerhänt

Tio saker om ditt liv:

1. Har du nånsin varit kär?: Ja, det har jag
2. Tror du på kärlek?: Självklart
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?: Tyvärr. 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?: Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?: Ja, jag tror det. Pratar inte med personen ifråga. 
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?: Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne?: Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?: Ja, 
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?: Nej, inga hemliga. Vad jag vet iaf. 
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Kärlek, nej. Intresse. Ja. 

Tio saker, det där eller det här:

1. Kärlek eller pengar?: Kärlek.
2. Vin eller öl?: Öl, Inget av de. 
3. Dag eller natt?: Dag. 
4. One night stand eller förhållande?: Förhållande.
5. Tv eller internet?: Internet.
6. Pepsi eller Cola?: Coca-Cola.
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll?: Beror på hur jag känner mig. Gillar båda. 
8. Färgfoto eller svartvita?: Båda är fina, om det är fina färger i bilden så självklart färg. 
9. Telefonkontakt eller face to face?: Face to face.
10. Bilddagboken eller myspace?: Inget jag använder idag. 

 

Artic Youth Jazz Orchestra

 
 
I helgen så var det rephelg med AYJO, OYJO samt NNUS. Troligtvist mitt sista gig med AYJO, det känns tråkigt men samtidigt känns det bra. Jag har väl tyvärr lämnat saxofon biten bakom mig för ett tag. Jag har inte riktigt tiden att spela något mer, jag går inte på något folkis eller högskola. Så någon annan eldsjäl förtjänar min plats som Andra alt i AYJO. Jag kommer sakna det som fan, men när jag väl är där och spelar kan jag inte släppa allt annat som andra kan. Jag pratade med jobbet om olika saker varje paus, jag var oroliga över att det var mycket och jag kunde inte komma och hjälpa till och så. 
 
Det sorliga var att just detta läger var allt så bra. Det kom nya medlemar som jag gillade jätte mycket, vi hade så roliga låtar och jag älskade vår ledare Dicken Hedrenius. Jag spelade till och med ett Solo i AYJO, jag hade lovat mig själv att jag aldrig skulle göra det för jag tyckte inte att jag var varit nog bra, men nu gjorde jag det och de gick jätte bra och det var förjävla roligt. 
 
Men jazzen är en sån grej som jag aldrig kommer att släppa i mitt liv, jag älskar jazzen, jag älskar min saxofon och jag älskar att spela. Jag vet bara inte just nu hur den ska få plats. Dessutom har jag ingen att spela med, eftersom att det inte finns så många som vill spela jazz. aja. 

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig att jag kommer börja ta mig tid att blogga igen. Det är alldeles för längesedan jag gjorde det sist, och jag tyckte att det var roligt när jag gjorde det, så förstår inte riktigt varför jag slutade överhuvudtaget. 
 
Vad händer i mitt liv just nu då? Jo, jag är nitton år gammal och har haft mitt första chefsjobb jag har under några månaders tid varit vikarierande enhetschef på Börje Olssons Konditorier. Kan va det största utmaningen som jag någonsin har haft. Jag har slitit och jobbat och slitit. Men jag klarade av det. Ägarna har varit nöjda, VDn har varit nöjd och framförallt så har personalen varit nöjd, och det betyder väldigt mycket och känns bra. 
 
Jag har fått en ny lägenhet. Mitt i smeten på storgatan i Luleå. Det är ca 10 meter från smedjan, vart då mitt jobb är. Känns både bra och dåligt. Men det som är så skönt är att det är min lägenhet och jag kommer att få inreda den hur jag vill och den är MIN. 
 
Just nu ligger jag hemma med en förjävla förkylning som jag hoppas kommer att vara borta till på onsdag när jag måste tillbaka till jobbet igen. 
 
En nackdel som jag kan känna i mitt liv just nu är att jag känner mig alldeles för gammal, jag är nitton år och jag har än inte fått göra något galet typ fara på en festival långt bort med mina vänner, eller fara utomlans eller fått ligga hemma en hel vecka och inte göra något alls. Jag kan sakna det att inte alls få känna någon ansvar. Men det går inte, jag har så mycket ansvar över saker så hälften hade räckt. Men aja, det går bra och jag trivs som det är. 
 
Tänkte att jag kan väl slänga in en bild och visa hur jag ser ut nu förtiden känns lite som att ni nästan borde ha glömt bort det. 
 

RSS 2.0