.


Don't even try in your mind.


I can have another you in a minute.

Sitter på tåget, chillar järnet och har aptråkigt. Jag hatar att åka tåg, det finns fan inget värre. Men snart, eller på några timmar eftersom att vi inte ens börjat åka är jag framme. Och då får jag äntligen träffa Josefine!! Längtar som fan.

Nä, nu ska jag ta fram min bok och vara ännu mer osocial än vad jag redan är.

Juste var och köpte lite kläder igår. Det blev ett par leggings, en bluse och ett par skor. Och idag blev det ett par leggings till. Tacka Gud (Mona) för att jag får jobba!


Forgive and Forget.

 
Forgive and forget. Det är ett av de mest omtalade och mest hörda ordspråken. Men hur lätt är det egentligen? och hur länge kan man gå på forgive and forget? Hur långt i ett förhållande till ens respektive eller vän ska man kunna gå i detta? Man säger att äkta kärlek övervinner allt. Men hur långt ska man kunna gå i kärlek? Är det okej att ljuga, är det okej att vara elak, är det okej att inte ställa upp?
 
Jag personligen går inte efter forgive and forget. Jag går efter ge och ta i ett förhållande (nu när jag säger förhållande menar jag till en pojkvän/flickvän med också vänner). Förhållanden är inte alltid rättivsa. Och det ska dom inte vara heller, man ska kunna ge och ta i ett förhållande. Man anser att man ska alltid kunna finnas där för någon i ett förhållande. Man ska alltid ge, men man ska också kunna ta. Man ska kunna fråga sin vän, kan du snälla ställa upp för mig nu. Man ger och tar alltid på olika sätt, man kan ge på det sättet att man ger tröst och stöd, man kan ge på det sättet att man kan bjuda med sin bästa vän på fika eller en bio. Man kan ge på det sättet att vara den som kommer med positiv energi. Man kan ta på det sättet att man låter personer göra detta, man kan ta på det sättet att man är en energikrävnade person, man kan ta på det sättet att man frågar kan du göra detta för mig. 
 
I ett förhållande ska man också kunna säga det man vill och tycker. Man ska kunna säga till en vän att nu tycker jag att du gör fel. Det här med att nä nu är jag arg på dig, nu tänker jag aldrig mer vara med dig och jag tänker snacka en jävla massa skit bakom din rygg. Det är fel, då har det aldrig varit vänskap. Man ska i ett förhållande kunna reda ut saker. Annars är det inte värt. 
 

<3


But what happens when karma, turns right around and bites you? And everything you stand for, turns on you to spite you?

 
Sitter i skolan nu. Har psykologi. Och vet ni vad? Det typ suger appung. Vi ska börja med någon mega stor fördjupning som kommer vilja få mig att ta livet av mig!
 
Men idag är jag glad. Idag får jag lov. Idag ska jag köra med Per, idag ska jag jobba i två timmar, idag kommer min lillasyster hit, idag ska jag laga middag och idag ska vi äta tacos! Något som inte är jätte kul är att jag måste ta och städa mitt rum. Jag vet inte hur jag lyckas, men hur jag än gör så är det alltid stökigt. Jag städar typ varje dag, men ändå dagen efter är det en bomb, efter att man har dragit ut hela garderoben för att hitta nå kläder, efter att inte ha orkat bädda sängen på morgonen, efter att mina resväskor från Skottland och Kalix fortfarande inte är uppackade, efter att jag har en jävla massa papper från jobb, tingsrätt, banker osv överallt i rummet. 
 
Nä, kanske dags att börja lyssna, så jag vet vad jag ska göra på fördjupningen. 

Harlem shake, Smedjanstyle.

 
 
Den som gissar rätt om vart jag är, kommer att få en present!!

Impossible.

 
Ibland känns livet ganska så imbossible. Men ibland känns det också riktigt underbart. Idag har väl inte varit världens bästa dag för mig. Skolan går inte världsbäst. körandet går dåligt, teorin går dåligt och jag mår dåligt. Men så är det ibland. Och man får bara hoppas på att imorgon går allt bättre. Och det hoppas jag verkligen just nu. För imorgon ska jag gå i skola, jobba, köra på trafikskolan och laga middag till familjen. Då måste humöret vara helst på topp för att man ska klara av en sån dag. Så nu får vi ta och hålla tummarna. 

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.


I really don´t sometimes.


bloglovin

 
Följ min blogg med Bloglovin

Every single time.


Trött trött trött och jävlig

Klev upp kl sju i dag trots att vi börjar tolv. För att vi skulle äta frukost med kör B. Var arg, krossade en lampa, blev förbannad och begav mig till hotellet.

Sitter nu i skolan, börjar om en timme, då jag har äckel jävla inså. Har sluta tycka att det är roligt att spela. Alla pressar mig. Du måste spela ditt och datt och du ska spela då och då. Hatar att spela när jag måste. Jag älskar att spela när JAG vill. All denna press gör så att jag typ skiter i det. Jag önskar att jag kunde ha lika kul när jag spelar som innan jag började i AYJO, som innan jag började estet. Då jag spelade för att det var kul. Inte för att bevisa att jag kan och jag är bäst.


Just be true to who you are.

 

Blue bossa.

 

Äntligen!

Eller får man säga äntligen? Men nu är jag iaf på väg hem. Efter många om och men måste jag faktiskt säga. Det har varit tjorv med bilar, bussar, packning och instrument. Så som det lätt blir på så här stora samlingar med folk. Vi var etthundratio personer på scen samtidigt idag. Trångt? Oja.

Har ungefär etthundratusen läxor som måste göras! Så ska försöka göra bort lite när jag kommer hem faktiskt.


Det sista nu då.

Nu håller vi på och förbereda för det sista på detta läger. En konsert med andra ord. Ska bli super kul! Dock så har min älskling varit lite sur idag, vilket gör mig ledsen, men sånt händer ibland.

Detta BB läger har inte alls varit lika kul och strukturerat som tidigare år. Låtarna är alldeles för lätta, och ingen vad vad man ska göra eller vad som händer. Men trevligt sällskap har det iaf varit, så det är ett plus!

Nä, nu ska vi spela.

Puss


Bado Badoo bada

Ååh! Idag har jag fått lära mig något så underbart som scatsång! Så jävla kul det är!! Sen hade vi en så underbar lärare! Hon är helt klart bäst!!

Nu väntar lite jamm innan jag ska gå tillbaka till hotellet, lägga mig i ett bad, läsa en bok och sova! Och TAGGA som bara fan till frukosten imorgon!!! :D


Gubbkeps nästa??

Kanske man skulle skaffa sig en??


.


Ny dag nya tag.

Oh yes, hamnade i röda gruppen! Hade jag inte gjort det, hade jag fan blivit förbannad!!

Dessutom är det ett under att jag faktiskt klev upp i tid, så jag hann fixa mig! Så man slipper känna sig som någon jävla slusk!


Eminem <3


Blue Bird fredag.

Fredag idag då. Har åkt till Kalix imorse för lite jazz helg. Så underbart! Vi spelade en underbar låt som heter Blue Bossa. Och det gick verkligen super bra! Fast vi bara repat låten TRE gånger! Så är väldigt stolt. Är även stolt över min älskling Mr. Selmer. Så super bra. Och Tomas blev impad av den och tyckte att jag fick ett jätte bra sound i den, så lite glad blev man ju!

Efter konserten gick vi till bowlingen och tog oss en öl (cider) och pratade lite skit. Väldigt trevligt att få sitta med lite Gällivare folk och umgås!

Nu ligger jag i sängen och ska läsa lite innan jag ska sova. TAGGA HOTELL FRUKOST!!


AYJO kompisar

Hittade lite AYJO kompisar på BB.


I love the way you lie.


Jag älskar dig.

Fick detta underbara sms som jag bara är tvungen att dela med mig av! <3

Glad alla hjärtans dag bästis! ❤❤ du ska veta att jag älskar dig enormt mycket och du betyder ap mycket för mig. Vi stöttar varandra i varje motgång vi stöter på och trots att det går flera månader mellan vissa gånger som vi ses så är det alltid som om vi sågs dagen innan! Du gör mig otroligt glad och jag uppskattar dig jätte jätte mycket! Förstå att du är värdefull och låt INGEN säga att du inte är det. Låt ingen få dig att känna dig dålig på något sätt. Du är snäll, generös, omtänksam, fin, har ett hjärta av guld, jag kan fortsätta men du förstår nog!

Ha en fin och minnesvärd dag! Puss och kram! ❤❤


RSS 2.0