Hur vet man, hur länge man kommer orka klara av denna smärta?

 
 
Snart kommer den. Tiden, som jag för ett tag sedan längtade så otroligt mycket efter. Du skulle komma hit till min födelsedag. Och du skulle vara här under din artonårsdag och du skulle vara här under min student, och fira de viktigaste ögonblicket i mitt liv med mig. Så blev inte fallet. Jag står inte ut med att tänka på min födelsedag, din födelsedag, eller min student. Jag blir arg och frustrerad och vet fan inte vad jag ska göra.
 
Jag har nog aldrig i mitt liv känt mig så jävla maktlös som jag gör just nu. Jag kan inte göra någonting åt saken. Jag kan inte få dig att komma tillbaka. 
 
Jag ofta om dig, om mig, om oss. Men när jag vaknar så gör det riktigt ont i hjärtat. För jag vet att du är inte här, och du kommer inte att komma tillbaka. 
 
Jag kan inte sluta tänka på om det var mitt fel, eller ditt fel. 
Jag kan inte sluta tänka på om jag kunnat göra något för att förhindra detta. 
Jag kan inte sluta tänka på om du någonsin tänker på mig?
Jag kan inte sluta tänka på om du någonsin fällt tårar som jag. 
Jag kan inte sluta tänka på om du saknar mig, lika mycket som jag saknar dig. 
Jag kan inte sluta tänka på om det hade varit bättre att inte lära känna dig alls. 
 
Denna smärta gör så ont. 

Do you remember me?


How did we get here?

Imorgon börjar skolan igen. Jag sa innan lovet att jag skulle göra bort alla mina skolarbeten. Gjorde inte bort något alls. Pluggade däremot en massa teori, så förhoppningsvis snart blir det ett körkort!

Imorgon kommer min vän Josefine hit till Luleå, det ska bli så roligt att få träffa henne igen, det var så länge sedan sist nu, eller ja, det var på sportlovet. Men det är ändå ett tag sedan, så det ska bli riktigt kul! Och nu ska hon få sin julklapp/födelsedagspresent också.. Jaa, det är typ fem månader sedan, men bättre sent än aldrig.

Nu ska det sovas iaf.


You Said


.


Vad har hänt nu?

Vad händer i mitt liv just nu? Mycket händer. Jag var ner i Stockholm för ca 2 veckor sedan med AYJO. Vi tävlade, vi vann, vi var glada, vi var Svenska mästare. 
 
Det är 67 dagar kvar tills studenden. Jag har så mycket saker jag måste ta och göra innan dess. Allt med betyg, projektarbete, körkort osv. Jag ska hämta ut min balklänning imorgon. Jag ska gå på balen med min kära vän André. Jag hoppas att klänningen passar och att jag kan gå med skorna. Annars blire jobbigt. 
 
På onsdag har jag förövrigt halkbanan, jag är jätte jätte nervös. Sitter och pluggar teori som nå jävla äckel och hoppas på att man kommer att kunna klara det där provet. Jag hoppas på körkort snart, bara få slippa allt lidande som kommer med det. 

RSS 2.0