Nej.



Nej. Jag kommer aldrig i mitt liv att kunna förlåta dig. 

Idag skulle aldrig önska någon annan det här.



Långt in i garderoben finns skräckminnen som jag aldrig kommer att glömma. 

You bleed just to know you're alive.



Idag ringde klockan 04.45 och 05.50 åkte jag iväg till mitt nya jobb på Facebook. Och jag känner verkligen att det här jobbet passar mig perfekt! Jag längtar som tusan. Men ändå kommer det att bli så himla tråkigt att lämna dom jag jobbar med nu. Eftersom att vi har blivit så bra vänner också. Men dom finns ju kvar, och man kommer ju att kunna träffas efter jobbet och så. 


Efter Facebook så var jag på bos. Jobbade där till 19.30. När jag kom hem blev det direkt att börja städa. Lägenheten såg ut som ett bombnedslag. Men nu är det så jävla städat och fint som det kan bli, och det är perfekt för imorgon ska jag åka med mamma till Storheden och handla julgrejer! Ska ju alltså få julpynta min egen lägenhet för första gången! Känns så jävla bra. 




Don't let them see.



Kommer nyss hem från Joakim. Efter ett litet tag kom även Renée, har typ nyss lärt känna henne, men det är iaf en super härlig tjej. Om det är något jag gör så är det att jag älskar att träffa nya människor, jag tycker att det är då jävla roligt, och speciellt om man känner att man klickar med varann och kan hålla en bra konversation osv. 

Imorgon är det jobb som gäller igen. Har varit jävligt skönt att få vara ledig idag. Inte för att jag egentligen har gjort något viktigt. Men sånt kan behövas ibland. 


Smärta!



Sitter hemma hos Jocke som håller på och för chokladfondue till oss, som lite plåster på såren över smärtan jag varit med om idag. Ville verkligen börja gråta idag. Men snart är det över. 


Igår så vare massa jävla tomtar på jobbet, ca 30 st. Och då insåg jag att jag är fan rädd för dom. 

Nä, dags att vara lite social med folket nu. 

Crazy in love.



Igår då hade vi personalfest på smedjan. Och det var så jävla roligt. Jag älskar verkligen Bos gänget, och därför känns det verkligen synd att lämna dom. 

Och ja, nu är jag redo att skriva ut detta på bloggen. Eftersom att bomben nu är släppt för dom jag jobbar med. Jag har fått ett nytt jobb. Jag är från och med 12 januari anställd på Servicebolaget och jag kommer att vara ansvarig för Facebook. Jag kommer att berätta mer senare. 


Festen hölls på mitt nuvarande jobb Lokal. Och eftersom att vi bestämmer där, tyckte vi att servar helt ok att gå in och dansa och ta selfies i diskrummet. 


Jag drog även med mig finaste Agnes dit. 


Och ja, man kan säga att vi på bos tog över dansgolvet. Varför? Jo, vi var flest och yngst! 


Hur hade dagarna varit utan er? Jo, tråkiga! 

Jag kommer att sakna er så.




Min kusin är bättre än din.



Min kusin är sjukt jävla awesome! Hon är så jävla snäll, ställer alltid upp, och är en av de finaste människorna på denna jord. Så därför gör det mig sjukt jävla arg när folk ska hålla på och ifrågasätta hennes utseénde, och hur hon väljer att se ut. 

Hallå!! Vi är väl alla (iaf de mesta) vuxna människor! Okejj, alla kanske inte gillar piercingar, tarueringar osv. Men ni får väl förhelvete acceptera och respektera att andra faktiskt gör det. Och att folk håller på och dömmer en person efter hur de väljer att vara utsmyckad på är ju bara förjävligt. 

#stoppamobbning

test

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4789405/?claim=xk4rpnqr8kp">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Lång väg att vandra.



Nu har jag precis kommit hem från jobbet, lagt mig under täcket och nu blir det att slå på lite Gossip Girl innan jag somnar. 


Idag eller just nu är alltså min största idol Robin Stjerberg i Luleå på Coop arena. Såklart är min mamma där men inte jag. Så jag har fått nöja mig med ett kort samt ett samtal från mor när han spelade en av mina favoritlåtar. Känns lite jobbigt, men aja sånt är livet och jag har säker fler chanser att få se honom någongång. 


Haters gonna hate.




Är på friends och jobbar idag. Vilket händer så jävla sällan att vår VD skojade med mig och kallade mig för praktikant. Jag har iaf min matrast nu och fram tills dess har det iaf gått super bra och det kommer garanterat gå lika bra resten av tiden också. Älskar att vara här, det blir som lite nytt och så, lite annat i vardagen, vilket gör att man orkar så otroligt mycket mer på något sätt. 

Jobbar då till 22 här, så då äre bara att gå hem och slänga sig i sängen då jag börjar jobba 07 imorgon i kallskänken. Har ni vägarna förbi stan så är det Pelle Svanslös där och hälsar på och säker nå roligt för alla barn också. 

Imorgon har vi även personalfest med alla som jobbar i hela smedjan. Ska bli så sjukt roligt, blir dock nyktert för mig eftersom att jag börjar jobba 07 på söndag igen. 





Men nu ska allting skrivas om.



Hopp iväg på jobb nu då. Ikväll blire på friends till 22. Och börjar 07 imorgon på bos! Cash is king! 

Never forget to let your fire shine



Idag har jag då haft min lediga dag denna vecka. Har väl egentligen inte gjort så himla mycket. Två möten, samt att jag var med Joakim när han tatuerade sig, sen tog vi en lunch på det. Sen gick jag hem och tog igen lite tappad sömn, som jag då får ångra typ nu, när jag inte kan sova. Som tur är så börjar jag först 17 imorgon, och har väl egentligen inga planer innan det. 


Igår så hängde jag med Calle, Jocke och några studenter. Blev en snabbis på stuk till och med. Var jävligt trevligt och jag hade så jävla roligt. Och även om jag, Calle och Jocke har berättat samma historia åt olika människor säkert 10 gånger, så skrattar jag fortfarande lika mycket varje gång. När vi tre är med varann och någon mer så blir det alldeles för ofta att vi sitter och berättar om alla saker som vi har varit med om tillsammans. Allt från Valborg 2011 när Calle skjutsade Jocke på cykeln och ner i ett dike, till alla roliga saker som hände på estet. 


Nu tänker jag fortsätta kolla lite Gossip Girl och förhoppningsvis kunna sova lite på ett tag. Ha en bra kväll! 

Are you strong enough to rise up when you fall



Mobbning. Det är en sak jag har nolltolerans mot. Jag hatar mobbning så sjukt mycket. 

Mobbning förekommer som alla första vet så jävla mycket i skolorna. Det man troligtvist inte tänker på är att om en person blir mobbad på grundskolan så kommer det att följa denna person resten av livet. "Vad var det för fel på mig?" "Vad kunde jag ha gjort annorlunda?" "Är detta mitt fel?".

Nej, det är aldrig ditt fel att du blir utsatt för mobbning! 

Känner du någon som är mobbad? Blir du kanske själv mobbad? Var inte rädd, be om hjälp. Av föräldrar, andra vuxna, lärare, fritidsledare. Vem som helst som du känner dig trygg med. 

Jag kommer resten av mitt liv kämpa allt jag kan mot mobbning. Ingen ska behöva bli utsatt för det. 

I wish that I could be like the cool kids.

 
 
Det händer sällan att jag lägger ut covers från andra människor. Men denna cover slog mig verkligen med storm. Så sjukt duktig tjej, plus att jag älskar låten så sjukt jävla mycket. 
 
#Stoppamobbning. 
 

Life is to short to even care at all.

 
 
Fick något jävla ryck liksom. 

Jag dör ju!!!






It was only just a dream.



I was thinking 'bout him, thinking 'bout me
Thinking 'bout us, what we gon' be
Open my eyes, yeah, it was only just a dream
So I travelled back down that road
Will he come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream


Well it did.




Something we don't talk about.



Idag har världens bästa pappa varit i Luleå. Han bjöd mig på lunch på exotic och sen var jag tyvärr tvungen att åka och jobba. Det är lika jobbigt att skiljas åt varje gång, för vi vet ju aldrig när vi kommer att träffas igen. Nu kommer det troligtvist att bli till jul nästa gång. Det är så otroligt jobbigt att inte ha båda föräldrar i den staden som man bor i, men jag vill inte flytta tillbaka till Gällivare och pappa vill inte bo här, så det är så här det blir då. 





Just prayed to a God that I don't believe in


'Cause when a heart breaks, no, it don't break even


<3




Alltså dom här två.



Jag är så jävla glad över att jag har Calle och Jocke i mitt liv!! Dom stöttar mig i allt, dom får mig alltid på bättre humör och vill alltid mitt bästa. 

Vi har lite blivit som ett litet gäng. Det är liksom alltid, jag, Jocke och Calle när vi ska berätta nån historia för någon. Och liksom Jocke här förra veckan, jag har en ledig ram! Vi måste ta ett kort på oss tre som jag kan ha i den! Och sen vill jag också att vi ska ta kort i en sån där fotoautomat i Berlin! 

Haha, jag har alltid så jävla roligt med dom två, vi har varit med om massa roliga saker ihop, och det kommer bli betydligt mer också! 




Åh alla ord som du sa. Hur skulle det bli bra?



Äntligen har skivan släppts! Vet inte om jag har skrivit det här. Men för ett tag sedan typ i maj så spelade AYJO in låtarna som Malin och Karolina har skrivit. 

Det var så sjukt roligt att spela in skivan. Det är nog bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Och något som var ännu roligare, det var att få höra resultatet. Skivan är så jävla bra, låtarna är underbara och alla stämmor sitter precis som dom ska. 

Jag blev verkligen så jävla stolt när jag lyssnade på skivan första gången. Hade rysningar genom hela första låten, så bra är det! 




Lunchbreak.



Vaknade strax innan sju idag för att göra mig iordning för lite hemligheter. Var på plats strax innan åtta och klockan nio låg jag hemma i min säng igen då jag ändå var helt klar och började jobba först kl 12. 

Nu har jag lunch och hann tillochmed träffa min syster en snabbsväng när hon var här. 

Nu blire strax att kliva upp och fortsätta jobba till 19.30, då blire hem och fortsätta städa i lägenheten. 

Happy new year.



Och Gud vad jag längtar. Nytt år nya möjligheter! 

Three words, eight letters. Say it and I'm yours




Så sjukt less ibland bara.



Om man inte menar det man säger, varför ska man säga det? För att tro att den man säger det åt ska bli lycklig? Jo, det kanske man blir. Men vad är meningen om man senare bara skiter i allt och sårar någon istället? 




När du skriker ut mitt namn, jag kommer.



Har haft en väldigt skön och bra dag idag. Har städat lite i lägenheten, tvättat bort all tvätt och umgåtts med underbara vänner. 

Vid fyra tiden kom Joakim till mig, vi gick till mamma och satt där och pratade ett tag innan vi gick hem till mig, började tvätta och skruva ihop ett nytt sängbord åt mig. Efter ett tag kom Calle och Matilda och då blev det glögg, pepparkakor och lite sällskaps spel. 

Imorgon väntar en ny dag, ny vecka och nya spännande grejer. 




Kusiner när de betyder som mest




Detta är min kusin Daniela som jag känner för att höja upp lite. Hon är så jävla underbar. Jag har alltid så jävla roligt när jag är med henne och hon stöttar mig alltid till tusen! 

Då det är jag som är storasyster har det varit jävligt skönt att haft henne i mitt liv och att vi varit såpass nära för hon har verkligen varit som min storasyster ibland. 

Jag har som mission just nu att försöka få henne hit till Luleå en helg. Och den vet jag kommer att bli episk! 

Helt jävla slut.



Jobbade min första lördag på golvet idag sen i februari. Och jag är helt jävla slut nu. Till en början gick det bra, det var mycket folk men vi hann ändå med allt som vi skulle. Och sen slog klockan ett och det blir kaos!! 

Jag har verkligen inte saknat detta, där vid två tiden kände jag lite att jag ställer mig och gråter här nu. Men i slutändan gick det väl ändå bra. Förutom att vi fick jobba över ett tag. 


I torsdags efter jobbet tog jag på mig finkläderna och stack på middag med våra leverantörer. Gratis mat, alkohol och en massa skratt. Sedan avslutade vi hela kvällen med bowling. Och Jesper gjorde en ganska bra sammanfattning om hur det gick. (Jag är den längst ner) 





Om du var min. Jag skulle aldrig släppa taget.



Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar till sommaren, och varför? Jo. För att min bästa vän flyttar tillbaka till Luleå. Hon kommer hit igen, och det känns verkligen som att allt kommer att bli bra då. Jag saknar henne så otroligt mycket varje jävla dag. 

Att få vakna upp till något sånt här är nog det finaste som finns. Jag älskar dig My från månen och tillbaka till jorden igen. 




Tills vi möts igen, sitter jag och räknar dar.

 
 
Gör mig en tjänst. Bortse från failen i början. 
 
Nä, men denna låt har funnits i mitt liv i typ 6 år nu. Och kände att jag var lite små sugen på att spela in en ny cover på den. 
 
Jag får alltid så fina minnen när jag sjunger denna låt. Från skolan, från andra tillställningar när jag sjungit denna osv. Denna har väl alltid varit min låt. Så fort någon har frågat om jag kan spela nå, så har det alltid varit denna låt som först har kommit upp i min skalle. Hoppas ni diggar!

Jag har kämpat många nätter, förhandlat med mig själv.



Nu kan man ju verkligen säga att det händer saker i mitt liv. Har på ca fyra veckor tagit mig från botten till toppen, helt på egen hand. Och jag är så jävla stolt över mig själv för det. Jag känner mig helt jävla grym just nu, och det kommer att bli bättre, det kommer att bli bra. Det här kommer att bli så bra. 

Det kommer att ske en jävligt stor förändring i mitt liv. Och det är snart. Och set har gått så himla snabbt att jag knäppt själv har hängt med. Det är inte läge att berätta än. Men snart, håll utkik! 

Everybody come take My hand




RSS 2.0