It's funny when you are dead how people start to litsen






I wanna say I lived each day until I die



Ledig i två dagar nu, eller idag och imorgon. Idag så har jag typ inte gjort ett skit, sovit, läst världens bästa bok och ikväll så var jag och fikade med Linda. Känns så roligt att ha en arbetskamrat som även än en vän, som man kan prata med och ha kul med även efter jobbet. 

Imorgon blir det väl ungefär samma, ska och dricka kaffe med Linda och Bea då, om det blir spm vi planerade idag. Känns så kul att inte bara sitta hemma efter att man har slutat jobbet. 

Nu ligger jag och kollar på Sex and the city, och ska väl fortsätta med det. 

Nya som jag inte hunnit visa.








Tjohooo




Slängde ihop detta nyss, då mina naglar helt förstördes på jobbet idag, väldigt lätt, men lite små roligt.

Vill ha, nya fina höstkläder!!




Don't you ever say I just walked away, I Will always want you.



Ikväll blev det nytt, testade på något jag aldrig gjort tidigare. Men det blev fint, och jag är nöjd, så får se vad som blir imorgon!

Kvällens naglar




Inte så där jätte fina, men kladdar inte lika mycket, och imorgon blir det nya, lite roligare! 

I am just trying to find My way.




Nail inspiration

 

Nails



 
Nu är jag ledig i två hela dagar, detta har jag firat genom att göra nya naglar, denna gång blev det lite med avancerat, lite mindre kladd och mycket roligare! Imorgon blir det att gå ner på stan och köpa ett bra underlack och massa glitter, så att jag kan göra mycket roligare grejer, det ska bli roligt att se hur länge jag kommer att tycka att detta är roligt. 

Kusin från Göteborg

Igår kom min kusin från Göteborg hit till Luleå, och så jävla kul det var att få träffa henne! Sist jag träffade henne är över ett år sedan, så nu fick vi träffas igen. Vi började på Harrys, och tog oss några drinkar, sen gick vi spontant till Allstars nyöppning, jag var garanterat yngst där.. Aja, men det var kul iallafall.   

Innan jag träffade Sarah så var jag på stan och köpte massa roliga nagelsaker, har hittat min nya hobby, och det är att hålla på med mina naglar, det är jävligt roligt, och konstigt nog avslappnande, och sen är det ju så jävla roligt när man faktiskt får till något som är jävligt snyggt, som dom jag gjorde igår. Men det dåliga är ju bara mitt jobb då, jag använder ju händerna hela tiden, och dom blir blöta och varma, så det håller ju inte lika bra som jag vill, men det är smällar man får ta, när man han världens bästa jobb! 
Påtal om världens bästa jobb, så fick jag en jävligt fin och rolig utmärkelse på våran senaste personalfest, världens bästa chef höll ett tal, och jag var då på väg att börja gråta, men lyckades hålla mig, men jag blev så rörd, av att dom faktiskt ser mig, dom lägger märke till det hårda jobbet jag gör, och det uppskattas, ibland känns det som att allt är förgäves, men fick det bevisat nu att det inte är det. 


backgatan 21



Och där har vi min nya adress, och en liten bild på hur hon som bor där nu har det. Lägenheten är helt underbar, och jag vet att jag kommer att älska att bo där.Den är super mysig, och super jävla fin! Jag har varit och handlat hela veckan, dammsugare, skursaker, tallrikar och massa skit som man behöver för att flytta, har spenderat nöstan tiotusen! Men det är så värt det!



Var på ikea i onsdags, då blev det massa shopping, och det var så jävla kul att få bestämma vilka grejer som jag ska ha i lägenheten, vilka färger, och hur det ska möbleras. Så här får ni en liten bild på min vagn.



Jag köpte mig även några mumin muggar, fem stycken. Så nu har jag en bra början på min samling.

RSS 2.0