Quote

 

Samma himmel som vi tittar på, kan du se att den är lika blå?

 
Ser på bilden att det är verkligen dags för mig att skaffa en telefon med bättre kamera. 
 
Man kan väl faktikst säga så här att jag har inte en lugn stund i mtt liv just nu. Jag håller väl halft på att jobba ihjäl mig skämt och sido. Men jag jobbar mycket, vi hade Carola på jobbet för ett tag sedan, det var mycket jobb, lite tid och massa stress. Men det blev en fantastiks kväll av det hela iaf. 
 
Nu har jag haft semester i två hela dagar. Dessa dagar har gått åt till att repa, spela in en skiva och sedan avsluta det hela med en konsert igår. Där vi fick framföra våran SM vinnande jazz. Det var riktigt roligt och vi spelade riktigt bra. Har dock jobbat fast jag har haft semester, för Dan bestämde sig för att beställa maten från mitt jobb, så dom har ringt mig så jag har fått hjälpa dom och lite sånt. Men det är bara kul, jag vill kunna hjälpa till på alla möjliga sätt. 
 
 
 
Igår så hade vi även lite personalfest. Det var så kul, att äntligen få hitta på något med dom man jobbar med som man faktikst spenderar väldigt mycket tid med. Det är ju som flera timmar om dagen, och då måste man kunna hålla sams och tycka om varann, och det gör vi. Och det är så himla kul att det är så! 
 
 
 
Och jag ber så mycket om ursäkt för dom suddiga bilderna!

Jag ville bara ringa och prata med dig.

Det har kommit in en ny person i mitt liv. Eller det har faktikst kommit in flera nya personer i mitt liv den senaste tiden. Men den här tjejen är speciell. Hon heter Malin och är 24 år gammal, alltså några år äldre och lite mer erfaren än vad jag är. Jag träffade henne när jag jobbade på kulturenshus, hon som jag jobbar även extra där. Det hela började med att jag skjutsade henne hem efter jobbet då hon hade råkat låsa in sin bil i ett garage som hade stängt under tiden som vi jobbade. Dagen efter. Så detta var under mina helvetes veckor. Jag jobbade två veckor på rad utan någon ledighet, och jag jobbade dubbla pass väldigt ofta, jag var hemma och sov istortsett. 
 
Så när jag jobbade en natt på kulturenshus efter att ha öppnat på Bos för att springa till Kh, och hade inte ätit nå mat och inte sovit ja ni vet. Dåligt. Så iaf. Jag bröt totalt ihop på jobbet. Och jag skämdes så, och jag grät ända tills att jag kom hem. Men Malin då, tog som tag i mig, och liksom fick mig att sluta gråta för ett tag. Hon pratade med mig och så. Sen när vi gick från jobbet så bad hon mig att ta hennes nummer, för om jag började gråta igen skulle jag ringa henne direkt så jag inte skulle ligga hemma och gråta helt ensam. 
 
Nu är det ganska längesedan vi har jobbat med varann, sist var 29e November. Men förra veckan så ringde hon mig. Och då sa hon Jag ville bara ringa och höra hur du mår hela jag blev helt ställd, jag visste typ inte vad jag skulle säga. För när en som man har träffat tre gånger ringer till en och frågar hur man mår. Jag blev som rörd och chockad. Hela det samtalet slutade med att jag blev så chockad och visste då inte vad jag skulle säga, så jag sa att jag var tvungen att duscha. Fast jag redan gjort det några timmar tidigare. 
 
Hon ringde mig idag igen. Idag för att hon ville bara prata med mig. Hon ville alltså prata med mig. Idag blev jag inte lika chockad men jag blev så otroligt glad. Att jag har faktikst någon äldre lite mer erfaren än mig som verkar ha tagit mig under sina vingar. Jag blev glad för att hon ringde just mig och ville prata. Jag blev glad för att hon bryr sig. 

RSS 2.0